Fåtölj med fotpall

Populära fåtöljer med fotpallar!

 

Fåtölj med fotpall
Populär Recliner fåtölj med fotpall

Klassisk och snygg, grå Recliner fåtölj med stomme av ek och sits i skön bomull, levereras med matchande fotpall. Mjuka rundade former och skön tillbakalutning i ryggstödet garanterar sköna sittningar framför tv eller med en god bok i handen.

Mått fåtölj med fotpall:

Bredd: 69 cm
Djup: 80 cm
Höjd: 91 cm

Pris: 6190 :-

Köp den här!

Fåtölj i ek med tillhörande fotpall
Populär fåtölj i Ek med tillhörande fotpall och sits i fårskinn.

Snygg och populär fåtölj med matchande fotpall, en svensk design klassiker som aldrig blir omodern. Med en stomme i oljad ek och sits på både fåtölj och pall som är klädda i äkta fårskinn garanterar denna sittplatsen dig mycket njutning och avslappning samtidigt som du vet att du har en möbel som inte tappar varken stil eller popularitet.

Mått fåtölj med sittpall i fårskinn.:

Bredd: 75 cm
Djup: 62 cm
Höjd: 101 cm

Pris: 7795 :-

Köp den här!

Howard fåtölj med sittpall grå
Populär Fåtölj i Howard stil med tillhörande sittpall.

Populär och klassisk fåtölj i Howard stil här visas modellen i brunt men finns i flertalet färger via länken nedan. Klassikern med sina rundade former och svarvade träben har alltid varit populär men har på senare tid fått stort genomslag i våra svenska designmedvetna hem. Stomme i massivt trä och dynor av dun gör detta till en mycket komfortabel sittplats. Välj material i de svarvade benen, ek eller valnöt samt detaljer i metall.

Howard fåtölj med pall:

Pris: 5495 :-

Köp den här!

Billig Fåtölj med fotpall i gråll
Populär och prisvärd fåtölj med matchande fotpall.

Populär fåtölj och fotpall som ingår i en klassisk serie med matchande möbler. Generösa mått, stabil skön konstruktion och en måttlig prislapp är några av förklaringarna till fåtöljens popularitet. De stora måtten bidrar till extra mysfaktor och innebär att detta är en fåtölj det även är väldigt lätt att krypa upp i när man inte vill vila benen på den medföljande pallen längre.  Stomme i massivt trä och plymåer i kallskum. Tvättbar!

Mått fåtölj med fotpall:

Bredd: 112 cm
Djup: 90 cm
Höjd: 84 cm

Pris: 3995 :-

Köp den här!

beige Howard fåtölj med fotpall
Beige Fåtölj i Howard design.

Populär klassiker Howard fåtölj här i beige men finns i flertalet färger via länken nedan. Både pallen och fåtöljen har blivit Klassikern som känns igen på sina rundade former och svarvade träben. Massiv stomme i trä och stoppning av dun och skum gör att detta är en sittplats som står pall för tiden både när det gäller hållbarhet men även popularitet och utseende.

Howard fåtölj med pall:

Pris: 5495 :-

Köp den här!

Designer fåtölj i fårskinn med fotpall.
Snygg designer fåtölj med äkta fårskinn.

Man pratar om en ny generation när det gäller komfort i samband med denna fåtölj. Designer fåtölj med klädsel av högklassigt fårskinn och sidor i formpressad bok samt underrede i kromat stål. Men det som ger fåtöljen den unika komforten är att både rygg och sits kan regleras med hjälp av en gas regulator vilket innebär att både rygg, sits och faktiskt även nackstöd kan justeras steglöst till just den position som passar dig bäst. För dig som anser att det inte finns något högsta pris för den bästa komforten!

Komfort designer fåtölj:

Pris: 12495 :-

Köp den här

Fåtölj med fotpall.

Vi har ovan tagit en titt på några av de populäraste modellerna av fåtöljer med tillhörande fotpallar. Innan du bestämmer dig för vilken modell som passar dig bäst så bör du fundera lite kring vilken funktionalitet och typ som passar dig bäst. Vi listar nedan några saker som kan vara bra att ha i bakhuvudet eller ännu bättre att du är säker på vad du vill ha och vilket som är viktigast för dig.

  • Ska din fåtölj vara ställbar? Om ja, ska det även gå att ställa in ryggstöd och sits helt separat?
  • Storlek, vill du ha en modell som är stor nog för att du ska kunna dra upp fötterna och sitta på snedden i den ibland? Har du platsen?
  • Pris, letar du efter en prisvärd modell som du kanske ska ha i några år för att sedan byta upp dig eller är du ute efter en designermodell som du kan ha hela livet?