Fotpall med förvaring

Populära fotpallar med förvaring.

vit sittbänk med förvaring
Populär vit sittbänk med förvaring.

Snygg vit sittbänk med förvaring. Sittbänken är tillverkad i vitmålad MDF och har en dyna av textil. Dynan och locket går att ta av vilket möjliggör för smart förvaring i denna möbel samtidigt som den ger en sittplats i till exempel hallen eller så kan du även använda den som en fotpall framför soffan eller fåtöljen. Sittbänken finns även i svart modell!

Mått fotpall med förvaring:

Bredd: 80 cm
Djup: 38 cm
Höjd: 46 cm

Pris: 1195 :-

Köp den här!

sittbänk pall med förvaring
populär fotpall med förvaring.

Snygg och populär fotpall i svart modell tillverkad i svartlackerat trä med en skön dyna av textil. Denna pall är ihålig och locket går att lyfta vilket erbjuder smart förvaring i pallen. Du kan med enkelhet städa undan leksaker, förvara tidningar, tv-spel mm i denna pall så att det ser rent och snyggt ut och så lutar du dig bara tillbaka i soffan och lägger upp benen.

Mått pall med förvaring.:

Bredd: 80 cm
Djup: 38 cm
Höjd: 46 cm

Pris: 1195 :-

Köp den här!

fotpall med förvaring
Snygg rund fotpall med förvaring.

Populär rund fotpall med förvaring, Pallen är ihålig och har ett diskret lock som lätt går att ta av. Fyll pallen med tidningar, tv kontroll eller vad du behöver ha i närheten av soffan eller fåtöljen. Eller använd den till att få bort sådant som annars ligger och skräpar på golvet samtidigt som du får en snygg och bekväm sittplats eller fotpall.

Fotpall med förvaring:

Pris: 695 :-

Köp den här!

Pall med förvaring.

Letar du efter en snygg fotpall med förvaring, det är inte helt lätt att hitta både snygga och praktiska modeller som erbjuder bra med förvaring och samtidigt passar in framför soffan eller fåtöljen. Vi har tagit en titt på tre av nätets populäraste modeller ovan där vi har en lite större fotpall som även går att använda som sittbänk och som erbjuder rikligt med förvaring och möjligheten att två personer kan vila fötterna på den samtidigt om man vill det. Denna pall är helt klart vår rekommendation då du får en snygg design kombinerat med riktigt generösa förvaringsmöjligheter samtidigt som du även kan använda pallen som en sittbänk i till exempel hallen om du skulle få för dig att möblera om.

Rund fotpall med förvaring.

Som alternativ har vi även hittat på en rund fotpall som även den är ihålig och erbjuder förvaring, givetvis så får man inte lika mycket utrymme i denna pall som de övriga men den tar även mindre plats och man kan även använda denna pall till en helt fristående sittplats om man nu inte vill vila fötterna på den.