Fotpall skinn

Populära fotpallar i skinn.

fotpall skinn läder
Populär och prisvärd fotpall i svart läder.

Populär och prisvärd fotpall i svart läder. Passar utmärkt att placera framför en snygg skinnsoffa för att skapa lite extra utrymme för benen och skön relax. Pallen fungerar såklart även som en extra sittplats om behovet uppstår när du har mycket folk på besök och platserna i soffan börjar ta slut. Stomme i massiv trä och masonit, sittdynan är fylld med kallskum för extra komfort och styrka.

Mått svart fotpall i skinn:

Bredd: 70 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 42 cm

Pris: 1295 :-

Köp den här!

Fotpall i läder
Populär designer pall från House Doctor.

Populär designer pall från House Doctor. Galvaniserade rör utgör pallens ben och sitsen är tillverkad i äkta buffel läder vilket gör pallen mycket exklusiv och ger den sitt speciella utseende. Sitsen är fylld med kall skum vilket ger den en skön komfort samtidigt som den inte slits. Denna pall går endast att beställa i jämt antal och då minst 2 st pallar som minimum.

Mått Fotpall Buffel läder:

Bredd: 50 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 46 cm

Pris: 3990 :-

 

Köp den här!

fotpall tillverkad i koskinn
Populär fotpall i koskinn

Populär fotpall tillverkad i äkta koläder. Pallen har hämtat sin design inspiration från Chesterfield möbelserien med sin stoppade dyna och sina svängda ben i trä. Stomme i trä, svarvade ben av trä. Dyna tillverkad av genomfärgat ko läder och stoppad med kallskum.

Mått rosa Fotpall:

Bredd: 65 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 46 cm

Material: Stomme i massiv furu och dyna i skinn med stoppning av skum.

Pris: 2890 :-

Köp den här!

fotpall skinn / läder
Designerpall med sits i skinn.

Vacker och stilren designerpall från Artwood. Skinnsits tillverkad från toppkvalitets koläder från Argentina. Skinnet har behandlats, slipats och pigmenterats för att få fram den speciella ytan och det fantastiska utseendet. För ökad tålighet och hållbarhet har ytan sen behandlats med ett tunt lager klarlack.

Mått fotpall skinn:
Bredd: 55 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 45 cm

Pris: 8790 :-

Köp den här!

Bred fotpall tillverkad i skinn / läder
Bred designer fotpall i skinn med plats för flera par fötter.

Bred modell av den snygga designerpallen från Artwood som placerad framför soffan ger plats för att dra upp och vila flera par fötter samtidigt när man myser tillsammans i soffan. Sitsen är tillverkad av koskinn av högsta kvalitet från Argentina. Stommen och underredet på pallen är tillverkat i rostfritt stål.

Pris: 13190 :-

Mått på bred fotpall:

Bredd: 110 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 45 cm
Köp den här!

Bred fotpall i läder
Bred fotpall i läder som placeras framför soffan.

Väldigt bred fotpall som är tänkt att placeras framför en existerande skinnsoffa för att skapa utrymme för att lägga upp benen, med plats för 1-4 par ben. Pallen kan med fördel även placeras på ”längden” framför en matchande svart skinnsoffa för att på det sättet skapa en fristående divan som kompletterar soffan. Pallen är tillverkad i konstläder, har en stomme i trä och ben av stål

Bred fotpall konstläder:

Bredd: 157 cm
Djup: 81 cm
Höjd: 51 cm
Material: Konstläder

Pris: 3995 :-

Köp den här!

Fotpall i skinn

För dig som redan äger en snygg skinnsoffa och funderar på att skaffa en fotpall för att komplettera soffan med en plats där du, din familj eller vänner kan lägga upp benen för att få lite extra njutning så är det självklara valet att skaffa en fotpall i skinn som matchar din soffa.

Ovan har vi tagit en titt på några av nätets populäraste fotpallar med sitsar i läder, du kan välja allt från konstläder, äkta koskinn samt läder från buffel om du väljer någon av de lite dyrare designer modellerna. Du kanske även är sugen på en lite bredare pall som möjliggör att flera personer samtidigt kan lägga upp fötterna utan att trängas och ”trilla ner”.