Howard fotpall

Populära Howard fotpallar.

Howard fotpall i blått och vitt
Populär pall från Howard i vitt och blått.ö

Snygg och populär Howard fotpall som går i randigt vitt och blått. Fotpallen har det klassiska utseendet som förknippas med möbler i Howard serien. Pallen är stoppad med skum och fiber för att ge maximal komfort samtidigt som den ska hålla spänsten över tid och garantera en komfortabel sittplats eller fotstöd även i framtiden. Vackert svarvade ben med hjul möjliggör enkel förflyttning. Kombinera med en soffa eller fåtölj i Howard stil för att få den kompletta engelska 1800 tals looken.

Mått Howard fotpall:

Bredd: 62 cm
Djup: 62 cm
Höjd: 50 cm

Pris: 2395 :-

Köp den här!

Howard pall nougat mörkgrå
Klassisk fotpall i Howard Stil.

Snygg och klassisk! Fotpallen från Howard blir aldrig omodern och på senare tid har möbler i Howard serien blivit omåttligt populära i våra hem. Ovan ser vi en populär modell av en fotpall i Howard stil som med fördel matchas med en fåtölj eller soffa från samma serie. Plymå i skum och med fiberstoppning på en massiv stomme i furu gör pallen både stabil, slitstark och komfortabel. Svarvade ben med hjul som ger pallen dess specifika karaktär.

Mått Fotpall:

Bredd: 62 cm
Djup: 62 cm
Höjd: 50 cm

Pris: 1995 :-

 

Köp den här!

rosa fotpall i Howard stil
Populär rosa fotpall, matchas med rosa soffa i samma stil.

Populär rosa fotpall från Howard, matcha med en 2 sits soffa i rosa i samma stil för den kompletta looken. Fotpallen har en massiv stomme i furu och dynan är tillverkad av skum och fiberstoppning och har slitstark textil som garanterar att den blir en klassiker även i ditt hem. Svarvade ben i trä med hjul. Genomskinligt golvskydd till benen medföljer.

Mått rosa Fotpall:

Bredd: 65 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 46 cm

Material: Stomme i massiv furu och dyna i polyester med skum och fiberstoppning..

Pris: 1995 :-

Köp den här!

grå fotpall i Howardstil
Howard fotpall grå med svarta ben.

Populär fotpall i Howard still här syns den i ljusgrått med kombinationen svarta ben. Går att få i valfri färg och flera tillval. Kvadratisk pall med måtten 65 cm * 65 cm. Du kan själv via länken nedan välja att designa din egen fotpall, välj  bland över 160 olika tyger och material Föredrar du en pall i läder och med antika ben så går det utmärkt att ordna.

Mått kvadratisk fotpall:
Bredd: 65 cm
Djup: 65 cm
Höjd: 50 cm

Pris: 1695 :-

Köp den här!

Howard fotpall i grått
Howard Fotpall i ljusgrått.

Snygg sittpuff i grått från Howard som passar den klassiska 3 sits soffan från Howard som blivit allt vanligare i våra svenska designer hem. Klassisk fotpall med mjuka runda former och svarvade ben på hjul. Ställ den framför din Howard fåtölj eller soffa för att bilda en komplett grupp och njut. Stomme i massivt trä och sittdyna i dun och polyester.

Pris: 1995 :-

Mått på Howard Pallen:

Bredd: 65 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 40 cm
Material: Stomme i massivt trä, dyna i polyester med stoppning av dun.

Köp den här!

Howard fotpallar med valfri färg och tillval
Designa din egen Howard fotpall, välj bland över 160 olika tyger och material.

För dig som vill designa din egen fotpall, du väljer enkelt själv bland över 160 olika tyger och material. Föredrar du läder eller kanske är enfärgat inget för dig utan du föredrar att göra en helt unik mönstrad fotpall? Matcha den sedan med de ben som passar din pall och din inredning bäst du väljer helt fritt.

Bygg din egen fotpall:

Bredd: 65 cm
Djup: 65 cm
Höjd: 50 cm
Material: Du väljer själv material och utseende på din fotpall.

Pris: Beror på din design

Designa här!

Howard fotpall

Den klassiska möbelserien från Howard som innefattar både soffa och fåtölj där framförallt soffan är den som flest är bekant med har även en klassisk fotpall i samma serie. För dig som redan äger en howard soffa eller fåtölj och behöver ha en snygg matchande pall att vila benen på och göra din grupp komplett.

Pallarna är oftast kvadratiska men går att få i lite varierande mått, stommen är normalt i massivt trä ofta furu vilket ger hög hållbarhet och en stabil grund för dynan. En modern dyna som är tillverkad av skum, fiber eller dun ger en behaglig och komfortabel sittplats som inte förlorar sin spänst över tid. Benen är i trä och svarvade vilket ger sittpallen sitt karakteristiska och klassiska utseende. En möbel som du inte kommer bli trött på du behöver heller inte vara orolig att den ska bli omodern utan den kommer alltid att pendla mellan populär och väldigt populär.